VISITES

15 mar 2017

P4 A- OMBRES XINESES CÀRREC DE LA CLÀUDIA!

Com ja sabeu, des de fa unes setmanes, tornem a  tenir a la Clàudia amb nosaltres. Recordem, que la Clàudia, vol ser mestra i ja està ben a puntet d'aconseguir-ho.

Aquests dies, està duent a terme una intervenció didàctica a l'aula, que li demanen des de la universitat. Ella, vol treballar amb el grup classe, el concepte de cooperació, i per fer-ho ha agafat com a fi conductor el conte: De què té gust la lluna?


Són unes quantes les activitats que té previstes per aquests dies. Algunes d'elles, us les anirem mostrant. Avui, hem iniciat el dia, amb la representació del conte amb ombres xineses. Després, una activitat en petit grup, on els nenes i nenes havien d'ordenar de manera cooperativa i posant-se d'acord, les imatges donades del conte. Ho han fet molt i mot bé  i han gaudit moltíssim. Molt interessant observar com parlen entre ells, com verbalitzen la història i com ordenen la seqüència temporal del conte. Genial Clàudia!
















1 comentario:

  1. Ostres quina currada!!! Aquest conte és genial al Bernat li agrada molt !!! Moltes felicitats Clàudia!!! Ara entenc perquè tinc estimen tant!!!

    ResponderEliminar