VISITES

28 mar 2017

EL COMERÇ I LES ESCOLES

PREMI PUNTS DE LLIBRE

El Comerç i les escoles és un programa educatiu que té per objectiu el coneixement de l'entorn cultural, social i històric, a partir de la relació entre centres educatius i comerç de barri a la ciutat de Barcelona.
És una iniciativa impulsada per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.
Aquest any hem participat  amb visites guiades a comerços del nostre barri i al concurs del punt de llibre.
L'activitat del premi al punt de llibre  vol mostrar a la ciutadania la visió que els nens i nenes tenen del comerç de proximitat. Així doncs, amb la participació dels centres educatius i la col·laboració dels comerciants de Barcelona, en motiu de la diada de Sant Jordi, les botigues dels eixos comercials de Barcelona s’ompliran de punts de llibre d’El comerç i les escoles!
El tema central dels dibuixos és el comerç de proximitat explicat a través del llenguatge plàstic. 

Nosaltres hem guanyat els dos premis d’Educació Infantil de Barcelona.

En Marc Arias de P5B i l’Abril Balcells de P3A, juntament amb l’Arlet Garcia Peris de P4A que ha quedat finalista, aniran a l’entrega de premis del dia 19 d’abril a la sala teatre del CCCB. 

S’editaran tants punts de llibre com dibuixos premiats i es distribuiran dins la campanya de Sant Jordi a tots els eixos comercials de Barcelona. També rebrem una quantitat suficient dels punts de llibre premiats  per a ser distribuïts entre els nostres alumnes. 

En Marc, l’Abril i l'Arlet rebran un diploma i un obsequi de l’organització. 


Enhorabona!!




1 comentario:

  1. Marc, l’Abril i l'Arlet Moltes felicitats!!!!vull veure aquestes obres d art!!!

    ResponderEliminar