VISITES

13 mar 2018

P3-B L'ELOI SANTANACH ÉS EL PROTAGONISTA

El dilluns al matí, l'Eloi ha vingut acompanyat amb la seva mare. Ens han anat explicant les fotos triades per posar al "Racó".



També han anat treient les coses de la maleta per posar a la taula.



L'Eloi ens ha ensenyat la seva llibreta de dibuixos i pintures perquè li agrada molt!!!



Els pares de l'Eloi treballen en empreses que es dediquen a l'energia eòlica. El dimecres a la tarda han vingut i ens han explicat el funcionament d'aquesta energia amb el complement d'un video. Han estat moooolt atents!!

Han preparat el material per a que puguem fer un "molinet de vent". L'han pintat com han volgut i els hi han montat mentre els hi explicaven com es feia.





Com que els molins poden estar a terra o a l'aigua, han preparat dos trossos de paper: un on pintar-hi coses de la Terra i l'altre on pintar coses del Mar. Quan acavaven el molinet, anaven al terra a dibuixar.







Mentrestant, hem preparat el berenar. Avui és l'aniversari de l'Eloi i ha volgut preparar un pastís per celebrar-ho. Mmmmmmm....

                 






Amb els papers han folrat dos trossos de porespan per a "punxar" els molinets i fer dos "Parcs eòlics". Amb l'aire d'un assecador de cabells, hem vist com es movien els molinets. També ens han explicat que així es genera l'energia i, amb un molinet que han portat, quan gira per l'aire de l'assecador.......s'encén el llum!!!!!
Han estat tots.....bocabadats!!!!











 Quàntes coses hem après!!!











No hay comentarios:

Publicar un comentario