VISITES

26 abr 2018

P5-A ENAMORATS DE LES MUNTANYES!

La setmana passada, van venir a l'aula la Cristina i en Jesús. Els pares del Dídac  a explicar-nos algunes de les seves aventures relacionades amb les seves ascensions a grans muntanyes. Quan estàvem fent el projecte de la Xina i vam parlar sobre l'Everest, ens van fer arribar a la classe uns àlbums de fotos on podíem veure el cim més alt del món ben a la vora seu, ja que en repetides ocasions aquests pares tan marxosos han anat al Nepal i han coronat algunes de les seves muntanyes més altes. Una d'elles, el Nuptse (7.861 m) i que es troba a dos quilòmetres al sud-oest de l'Everest.

Ens van impactar tant algunes de les imatges d'aquests àlbums, que els hi vam demanar si podien venir a l'aula a compartir amb nosaltres el seu amor per la naturalesa i així ho han fet. 

Ens han explicat tradicions i costums de la zona i ens ho han mostrat amb imatges. També ens han mostrat part del material que es necessita per fer-ho possible: crampons, raquetes... Tot molt interessant. Els hem escoltat amb molta atenció.

Per últim un dibuix personalitzat i fet de la mà de la Cristina, inspirat en les figures del Kukuxumusu.

MIL GRÀCIES!









3 comentarios:

  1. Aixi no m extranya que vulguin pujar el everest

    ResponderEliminar
  2. Una sort sentir aquestes històries de la mà d'uns grans muntanyencs!!! Gràcies per compartir-ho :))))

    ResponderEliminar
  3. Gràcies per ferlis arribar una mica d'aquesta màgia!!

    ResponderEliminar