VISITES

11 jun 2018

P3-A PROTAGONISTA DE LA SETMANA


Bon dia!

Comencem la setmana amb l’activitat protagonista! Aquesta vegada ho és l’Eulàlia, fent-ho coincidir amb el seu aniversari, que és dimecres!
Primer de tot ens han ensenyat els murals de fotos que havien preparat plegats. Un de la vida de l’Eulàlia, un altre de la família i un tercer per mostrar aquelles coses que més li agraden. Tot seguit, l’Eulàlia ens ha ensenyat el que havia guardat dins la maleta, joguines i robeta de quan ella era petita. En acabar hem sortit al pati, perquè ens havien preparat una activitat ben original. Teníem la missió d’alliberar uns mini-dinosaures del gel. Per fer-ho havíem de pintar amb el gel, que estava cobert de colorant, fins que aquest es desfés. Ens ho hem passat tan bé!

Aprofito aquesta entrada per agraïr-vos a totes les mares i els pares que heu anat col·laborant aquest curs per fer activitats tan diferents, originals, divertides, i sobretot, amb les que els vostres fills i filles gaudeixin. Gràcies!  















1 comentario:

  1. Ens ho vam passar molt bé jugant amb els nens a alliberar dinosaures! Gràcies per la oportunitat de veure'ls en el seu dia a dia.

    ResponderEliminar