VISITES

20 dic 2019

Els tions arriben a l'escola!

Hola famílies!

La setmana passada els tions van arribar a l'escola i va ser una sorpresa per tots nosaltres!! Però no van arribar de qualsevol manera... ara us ho explicarem i veureu que vam haver de fer!

Primer de tot, vam rebre 6 cartes, una carta per a cada classe. La Mònica va ser l'encarregada de donar-nos aquesta carta que ens havia portat un missatger màgic.

 Les vam llegir... 


Vam obrir els ordinadors i vam visualitzar el missatge dels tions, era un vídeo! El vam veure...



Vam fer fila i vam baixar a la porteria de l'escola, allà ens vam trobar tots els cursos P3, P4 i P5 perquè tots havíem rebut un missatge dels tions!! Els tions no s'havien perdut, s'havien amagat a l'escola! L'Encarna tenia la pista que ens diria on els trobaríem però per a què ens la donés li vam haver de cantar una cançó tots junts, la cançó del fanalet, ja que ens la sabem molt bé. Després de cantar-li vam llegir la pista... "Els tions estan al lloc on us agrada més estar..." al pati dels colors! -van cridar alguns nens- i ràpidament vam pujar tots junts a veure-ho.








Hi havia 6 tions, un per a cada classe. Vam agafar els tions i els vam portar a l'aula. Mireu que ven acompanyats estem!!



   






No hay comentarios:

Publicar un comentario